Frank Spruyt Gerechtsdeurwaarders

Wij zijn een dynamisch en vooruitstrevend gerechtsdeurwaarderskantoor dat bestaat uit een team van 30 enthousiaste, gekwalificeerde en ervaren medewerkers, waaronder verscheidene juristen, die U een kwalitatieve, professionele en snelle behandeling van uw dossiers garanderen.

Alle medewerkers zijn minimum tweetalig Nederlands/Frans (kennis van Engels, Spaans en Duits is ook aanwezig), juridisch geschoold en/of met juridische ervaring. De medewerkers van kantoor SPRUYT zijn trots op hun organisatie en op de kwaliteit die zij leveren !

Image

Advocaten

We zijn blij meerdere advocaten (kantoren) tot onze klanten te mogen rekenen. We combineren de klassieke zorg voor individuele dossiers met een gestructureerde aanpak van projecten van grotere omvang.


ONDERNEMINGEN

Onbetaalde facturen belemmeren de groei van de ondernemingen. In sommige gevallen kunnen ze zelfs de voortzetting van de activiteiten van kleine en middelgrote ondernemingen in het gedrang brengen.


PARTICULIEREN

Niet alleen bedrijven en instellingen kunnen de gerechtsdeurwaarder inschakelen. Ook particulieren kunnen beroep op ons doen. Vordering, vonnis, invorderen van onderhoudsgelden en meer.

OVERHEID

Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt werkt al langer dan 10 jaren nauw samen met belastingkantoren, gemeentebesturen, scholen en Stad Brussel.

Volg het laatste nieuws: